Serviciile Noastre

Experiența ne definește!
Alege o echipă de profesioniști!

Consultanță Tehnică

Suntem în acest domeniu de peste 8 ani!

Personal Calificat 100%
Experiență în domeniu 96%
Raport Calitate-Preț 90%
Servicii oferite de Electrician SUD București

Reparații Electrice

Defecțiunile la instalația electrică pot apărea inevitabil, la orice oră din zi și noapte. Indiferent de natura avariei trebuie să apelezi la un electrician calificat, experiența ajută la identificarea și remedierea rapidă a defecțiunii.

Reparațiile electrice provizorii pot deteriora tot mai mult instalația electrică

Înlocuire sau schimbare instalație electrică

Pentru instalații electrice vechi sau exploatate necorespunzător, acolo unde reparația electrică nu poate oferi siguranță. trebuie luate măsuri de înlocuire a instalației electrice, parțial sau total.

Această operație nu trebuie amânată, defecțiunile grave la instalația electrică pot genera pagube materiale la imobil sau pierderi de vieți

Montaj Tablou Electric

Pe vremuri, toate casele și apartamentele aveau tablouri electrice clasice cu siguranțe fuzibile ceramice (cunoscute drept patroane). În prezent, aparatura electrocasnică modernă trebuie protejată prin protecții electrice speciale montate în tabloul electric, cu protecție la atingere indirectă și directă, la supratensiune, la sub tensiune, pierderi de nul și multe altele. Tablourile electrice se pot monta încastrat în perete sau aparent în funcție de destinația și localizarea instalației electrice.

Echipa Electrician Sud vă propune configurația optimă a sistemului de protecție din tabloul electric pentru folosirea instalației electrice în deplină siguranță.

Mentenanța Instalației Electrice

La solicitarea clientului, putem oferi mentenanța instalației electrice pentru imobil astfel încât proprietarii să utilizeze instalația electrică în deplină siguranță. Consumatorii electrici care vin în contact cu circuitele de apă (boilere, instand de apă, plite electrice, jacuzzi) sau consumul prea mare pe rețeaua electrică subdimensionată, pot crea incidente nedorite, dacă instalația electrică nu este verificată periodic

Lucrări ce pot fi executate de Electrician SUD București

Instalații Electrice Interioare

Instalația Electrică la interior trebuie tratată cu seriozitate, cu respectarea normelor electrice în vigoare și va fi executată de un electrician calificat. Protecția pentru iluminat și prize, trebuie dimensionată corespunzător în raport cu condițiile de exploatare ale consumatorilor, dar și în funcție de tipul conductorilor electrici folosiți.

 La solicitarea beneficiarului executăm legături electrice pentru diverse echipamente electrocasnice: plita electrică vitroceramică sau cu inducție, cuptor electric, boiler electric, centrală de ventilație, ventilator baie, aparat cu aer condiționat, iluminat cu led, iluminat cu senzor de mișcare și altele.

Instalația electrică la casă și vilă

Înainte de construcția unei case de la zero trebuie să existe o consultare cu un electrician calificat pentru o analiza în detaliu la fața locului. În acest fel se reduc costurile cu remedieri sau modificări ulterioare la instalația electrică. Scapi de griji dacă apelezi la un specialist experimentat. 

Instalația electrică la apartament și garsonieră

Până la execuția finisajelor în apartament / garsonieră trebuie să te consulți cu un electrician calificat pentru a reduce costurile cu remedieri sau modificări ulterioare la instalația electrică.

Instalația electrică exterioară

O instalație electrică expusă intemperiilor cu umiditate și căldură excesivă, ger și vânt, trebuie executată cu produse de calitate cu respectarea normelor electrice în vigoare numai de către un electrician cu experiență.

Instalația de legare la pământ

Instalația de împământare este cel mai important sistem de protecție electrică pasivă. Orice imobil, casă, vilă, birou sau hală de producție trebuie să fie prevăzuta cu o instalație de împământare dimensionată corespunzător, capabilă să preia curenții de defect din instalația electrică și să-i dirijeze în pământ în condiții de siguranță. Descărcările electrice din atmosferă trebuie direcționate la pământ, astfel încât consumatorii electrici din imobil să fie protejați de tensiunile periculoase.

Electrician Ilfov

Locuitorii din județul Ilfov pot apela cu încredere la serviciile oferite de Electrician Sud.

Electrician Sud din București furnizeaza informații tehnice pentru instalația electrică din casa ta.

Costul pentru deplasare și constatare în:

Pentru lucrările acceptate și executate, costul deplasării inițiale va fi inclus în devizul de lucrări.

AI NEVOIE DE AJUTOR?

Completează-ți datele mai jos și te contactăm noi în cel mai scurt timp!

* Prin completarea formularului declari că ești de acord cu Termenii, Condițiile și Politica de Confidențialitate electriciansud.ro